Bejelentés


Alga: A zöld arany Fogyaszd és terjeszd - légy egészséges és gazdag


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A WELLSTAR TERMÉKEI

A WellStar mikroalgáit napjainkban körültekintõ módszerekkel modern napfény-farmokon, kristálytisztaságú, ásványi anyagokban gazdag vízben termesztik. A WellStar mikroalgákat egy újfajta ún. szórva-szárító eljárással alacsony hõmérsékleten nyerik. Ez már az aratás során biztosítja, hogy az értékes vitális anyagok illetve az érzékeny fehérje szerkezetek nem sérülnek.

Az elismert élelmiszer és környezetkutató intézet (LEFO), mely Ahrensburgban mûködik évek óta biztosítja a WellStar termékek töretlen színvonalát, melyet független szakértõk is rendszeresen ellenõriznek. Mindehhez a WellStar megszerezte az ISO 9001 minõsítést is.
Mindezek biztosítékot jelenthetnek bárki számára, hogy kizárólag természetes, a lehetõ legideálisabb idõpontban begyûjtött és a lehetõ legkíméletesebb módszerekel feldolgozott mikroalga alapú termékekhez juthat.


GREEN GOLD solar – Aktív nappalok

Kezdje optimálisan a napot! A teljeskörű vitálanyag-ellátás eszközével a dinamikus, modern emberek számára.
A Spirulina és Chlorella mikroalgák alkotják a receptúra alapját. Ezek tele vannak fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel és aminosavakkal.
A Spirulina feltölt, - 1 g belőle, tápérték tekintetében megfelel 1 kg (!) zöldségnek.
A Chlorella segít a szervezet méregtelenítésében és a savbázis egyensúly helyreállításában.

GREEN GOLD lunar – Pihentető éjszakák

Egy aktív nap után, kellemesen ellazítja, megnyugtatja. A Spirulina és Chlorella mikroalgák mellett, több, évszázadok óta jól bevált gyógynövényt is tartalmaz. Pl. a zsályát, citromfüvet és kakukkfüvet.
Ezek megnyugtatják, megtisztítják a szervezetet. Lerövidítik az elalvási fázist, hosszabb, pihentetőbb alvást biztosítanak. Ezalatt feltöltik szervezetének vitál-anyag raktárait, előkészítve Önt a következő napra.

Hogyan hat a SOLAR és a LUNAR?
- serkenti az anyagcserét
- aktiválja a szervezet védekező erejét
- gátolja a szervezet túlsavasodását
- megköti és kiválasztja a káros anyagokat –
méregtelenít
- napi ásványi anyagokat és vitaminszükségletet
eljuttatja a szervzetbe
- vitalitás fokozása, könnyű tápanyag felszívódás
- figyelemreméltó hatás bőr- (ekcéma,
pikkelysömör) és allergikus problémákra


KINETO –natural body power

100%-ban természetes, kíméletes, tartós energia, igényes emberek számára.

Hosszabb teljesítménygörbe a természetes Guarana koffeinnel, ami a szervezetet nem terheli úgy, mint a kávé és hatása hosszabb, egyenletesebb, több órán keresztül. Kiváló hatásfokát azáltal éri el, hogy szervezetünk energiaközpontjában, a vékonybélben történik a feldolgozása, onnan pedig a vér szállítja a szervezet minden részébe. Jobb energiaellátás a fekete bodzával, ami bőségesen tartalmaz C-vitamint és sok ásványt, csupa olyan anyagot, amelyekre a szervezetnek szüksége van a gyorsított energiafolyamatokhoz. Több erő + dinamizmus az eredeti japán zöldtea által. Speciálisan fizikai aktivitásokhoz (sport-, fizikai-, mentális aktivitások) fejlesztették ki.

Összetevők:
Gyümölcskivonatok: Narancs-, citrom-, grapefruitlé koncentrátum.
Növényi kivonatok: Bodzabogyó, gyömbér, csalán, gyermekláncfű, spirulina, schizandra, hibiszkusz és hársfavirág.
Vitaminkeverék: Vitamin C, Béta-karotin (Provitamin A), B12 vitamin, Magnéziumkarbonát, Guarana kivonat, jánoskenyérfa magliszt, mate kivonat, zöldtea kivonat, juharszirup, L-Carnitin és természetes aroma.

GENIO – natural mind balance

Agyserkentő, a modern kor, szellemi munkát végző emberének.
…. ha szüksége van koncentrációs képessége és kreativitása maximumára.

Fokozza a koncentrációs képességet és a kreativitást. Agyserkentő, mely növeli a szellemi teljesítményt. Magas koncentrációban tartalmaz természetes cholint, lecitint, szőlőcukrot, enzimeket és számos gyógynövényt. Kiváló hatásfokát azáltal éri el, hogy szervezetünk energiaközpontjában, a vékonybélben történik a feldolgozása, onnan pedig a vér szállítja a szervezet minden részébe. Jobb energiaellátás a fekete bodzával, ami bőségesen tartalmaz C-vitamint és sok ásványt, csupa olyan anyagot, amelyekre a szervezetnek szüksége van a gyorsított energia-folyamatokhoz. A cholin az idegsejtek működését serkenti, a méhfű, a gyömbér és a nemes zöldtea jobb szellemi egyensúlyt és stabilitást biztosít.

Összetevők:
Gyümölcskivonatok: Acerola cseresznye, szeder-, málna-, alma-, bodza-, feketeribiszke-, és áfonyasűrítmény, gyümölcs- és szőlőcukor.
Növényi kivonatok: Guarana,
Kineto Plus

A Kineto Plus célcsoportja már a verseny- és hobbisportolók körében is óriási. A sportbeli teljesítmény előfeltétele az optimális táplálkozás. A sportbeli teljesítőképesség alapját az egyéni igényekhez igazított táplálkozási terv és az edzési program alkotja. Sportolás közben a szervezet sok energiát fogyaszt, és az izzadsággal folyadékot és értékes ásványi anyagokat veszít el, melyek pótlásra szorulnak. A Kineto Plus a profi- és a szabadidő-sportolónak pontosan azt szállítja, amire szüksége van, és ezt nagyon gyorsan teszi.

VIEWTY for visibly more beauty

Jóléti társadalmunk egyik tünete sok embernek okoz gondot. A túlsúly.
Súlycsökkentés jojóhatás nélkül
A legtöbb ember sok diétát kipróbál élete során, amik rövid ideig tartó siker után gyakran még több túlsúlyhoz vezetnek – ez a hírhedt jojóhatás. A jojóhatás oka, hogy a szervezet fogyókúra közben először takaréklángra kapcsol, és a diétázás után is megelégszik kevesebb kalóriával. A diéta utáni nagyobb táplálékmennyiséget viszont nem képes olyan gyorsan energiává alakítani. A szervezet zsírtartalékokat létesít, felkészülve az újabb szükséghelyzetre.
A Wellstar termékeinek legújabb fénypontja a Viewty. A legújabb tudományos felismerések arra utalnak, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletben való szinergetikus fúziójával érhető el : a a Wellstar Viewty termékkel.( Jelentése a látható szépség a beauty és a view szavakból alkotva.)
A Wellstar Viewty összetételben és minőségben teljesen egyedülálló! Összetevői, a linol- és linolénsavak segítenek a szervezetnek a zsírlebontásban, a CLA konjugált linolsav hozzájárul a zsírpárnák csökkenéséhez anélkül, hogy az izomzat veszélyeztetve lenne, valamint a közismert E-vitamin, ami a sejteket védi az öregedéstől.

A Viewty hatóanyagai egyes kutatások szerint jóval többre képesek, mint „csupán” a test zsírszöveteinek elégetésében nyújtott segítségre:
Testsúly csökkentés
Különösen a konjugált kötésű linolsav a CLA képes a test zsírszöveteinek jo-johatás nélküli lebontásának elősegítésére.
Problémás területe fogyasztása
Sokaknak testsúlyuk csökkenése nem jelenti a vágyott cél elérését. Egyes felhasználók azt tapasztalták, hogy anyagcseréjük ily módon történő támogatása a már lerakódott „zsír-raktárak” lebontását is meggyorsíthatja.
A bőr állapotának javítása
Az omege-3 és az omega-6 zsírsavak ideális kombinációja a sejtműködést úgy képes támogatni, hogy ez a bőr öregedését gátolhatja. A bőr vérellátásának fokozás és az ezzel együttjáró tápanyagellátottság fiatalosabb bőrt és jóval kevesebb ráncot eredményez.
Green Gold Pur

A WellStar Green Gold Forever Young mikroalgát, a természet vitális anyagokban legtelítettebb növényét tartalmazza. A vitális anyagok harmónikus összeállítása olyan tökéletes bioenergia-hordozókkal, mint Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris és Lithothamnium Calcareum mikroalga: kitűnő felszívódás, a növényi táplálékkiegészítés kvinteszenciája a zöld arany! 180g por, 60 italból (napi 2x1 pohár) álló havi kúra.
Green Gold Mint

A WellStar Green Gold Forever Young mikroalgát, a természet vitális anyagokban legtelítettebb növényét és friss mentát tartalmaz. A vitális anyagok harmónikus összeállítása olyan tökéletes bioenergia-hordozókkal, mint Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris és Lithothamnium Calcareum mikroalga: kitűnő felszívódás, a növényi táplálékkiegészítés kvinteszenciája a zöld arany! 180g por, 60 italból (napi 2x1 pohár) álló havi kúra.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!